Računajte na nas
Računamo za Vas

Verujemo da kada se pravi ljudi udruže, kreativnost uspeva, pojavljuju se mogućnosti, a posao raste.

DA SE
UPOZNAMO

Knjigovodstvena agencija Nimi osnovana je 2000. godine. 

Osnivač i jedini vlasnik – direktor Slađana Nikolić u svojoj dugogodišnjoj karijeri u poslovima ekonomske struke stručno se i profesionalno usavršavala najpre nesamostalno, a od 2000. godine samostalno kroz razvoj poslovanja svoje samostalne knjigovodstvene agencije.

Mi podižemo lestvicu za knjigovodstvene usluge!

ZAŠTO NIMI?

Sva pravna lica

Agencija aktivno i u duhu tradicionalnog i dugogodišnjeg poslovanja svoje usluge pruža najrazličitijim oblicima pravnih lica, od mikro, malih i srednjih preduzeća, koja se bave raznim vrstama delatnosti, od trgovina na veliko i malo, proizvodnje najrazličitijih proizvoda, delatnosti iz oblasti saobraćaja, infrastrukture i građevinske delatnosti,   advokatske, IT i druge usluge.

Zadovoljnih klijenata
0 +
Godina iskustva
0 +
Uspešnih projekata
0 +

INOVATIVNOST

Koristimo vrhunsku informacionu tehnologiju!

Korak ispred svih

Usluge knjigovodstva i računovodstva agencija pruža svim vrstama pravnih lica, kako preduzetnicima tako i svim oblicima privrednih društava, koristeći vrhunsku informacionu tehnologiju, kao i inovativnost mlade radne snage koja verno prati važeće propise i iste aktivno primenjuje na poslovanje agencije.

STRUČNOST

Stalnom edukacijom stremimo da pružamo kompletne usluge!

20 Godina Iskustva

Stalnom edukacijom i unapređivanjem načina svog poslovanja stremimo ka tome da svim svojim klijentima pružimo adekvatne, uvek ažurne, transparentne i kompletne usluge. Svojim dugogodišnjim poslovanjem dokazujemo da je srž opstanaka i uspeha na tržištu u pouzdanim, tačnim, preciznim i sveobuhvatnim uslugama, uvek korektnoj saradnji sa klijentima, aktivnom učešču u razvoju poslovanja klijenata a pre svega fer i korektnom odnosu poverenja koji podrazumeva potpunu diskreciju i apsolutnu zaštićenost poslovne tajne.

CILJ

Stalna težnja ka pružanju uvek unapredivih i kvalitenih usluga!

Naš Cilj

Poslovni cilj agencije je stalna težnja ka pružanju uvek unapredivih i kvalitenih usluga, zadovoljni klijenti i aktivno učestvovanje u poboljšanu poslovanja svojih klijenata kao i kontinuirani porast poslovanja, aktivno ažuriranje i poboljšanje svojih usluga i, u krajnjem, izgradnja ugleda kvalitetne i odgovorne agencije sa najboljim kadrovima spremne da svoje poslovanje stalno proširuje i unpređuje.